Benvinguts a Mediterrània, l'escola de Dansa Irlandesa

Mediterrània Escola de Dansa Irlandesa i Anglès

La passió del nostre equip és la clau d’aquest projecte. Compromesos amb l’educació, garantim una formació cuidada i professional. Les persones, l’espai, la llum, la tècnica, la tradició, són els elements clau que ens permeten oferir la màxima qualitat. Vine a descobrir Mediterrània, l’escola de Dansa Irlandesa i Anglès de Catalunya!

Cursos de Dansa Irlandesa

La dansa irlandesa atrau gent de totes les edats i de totes les cultures. Es calcula que més de 800.000 persones al món practiquen diàriament aquesta combinació d’exercici físic, gaudi estètic i socialització. Garantim una formació cuidada i professional en tota la nostra oferta educativa, som l’única escola amb dos tercers llocs als Mundials i un  Master de Dansa Irlandesa que ens vincula a la Irish World Academy de la University of Limerick, a Irlanda.

Escola d’Anglès

Actualment saber anglès és indispensable, per això marquem la diferència en els nostres cursos, basant-nos en immersió lingüística i cultural a partir d’experiències divertides i significatives. Els nostres alumnes tenen un contacte privilegiat amb el món anglosaxó gràcies a la formació continuada del professorat. Treballem a partir d’uns valors fonamentals basats en la passió i l’esforç, la creativitat, la innovació i el treball en equip. Vols aprendre Anglès amb Mediterrània?

Recursos educatius, tallers i exhibicions

Disposem de recursos educatius,tallers, exhibicions per escoles, institucions i particulars. Tant de dansa i música irlandesa com d’anglès. Demanan’s informació