Espectacle Participatiu

 Un Viatge a Irlanda

La Companyia Artística Celtic Flow Dancers és una formació catalana de ballarins de Dansa Irlandesa fundada el 2013 .La professionalitat, qualitat i energia del grup ens conviden a gaudir d’una divertida vetllada on tothom podrà gaudir del trepidant ritme de la música folk celta combinat amb la dansa irlandesa i una posada en escena espectacular.

Us convidem a una festa Celta d’1 hora de durada, on veureu ballarins de dansa irlandesa en viu i els aprendreu a ballar un Ceilidh amb el nostre taller participatiu. Per tal d’animar les festes, oferim tallers. per totes les edats i per tot tipus de celebracions on ensenyem a ballar reels i jigs irlandesos i escocesos. Transformem qualsevol espai en un ceilidh com a la pel.licla de Titanic. Farem una ballada molt divertida i tradicional. Participem a fires, festes, festivals o concerts, a més de realitzar xerrades monogràfiques o esdeveniments per escoles, institucions o associacions.

 

Adreçat a. Escoles, Festivals de carrer, Fires i concerts, Festes Majors, festes privades, teatres.

Formats:

  1. Amb grup de música: El grup de música, col.laborem amb diversos grups de música i el nombre de formants varia segons l’ocasió, toquen amb autèntica màgia diverses varietats de música Celta.
  2. Espectacle participatiu:  Viurem l’historia de com uns nens Catalans van complir el seu somni de poder viatjar a Irlanda i aprendre a ballar dansa irlandesa. Veurem l’història dels mariners, la gran fam i les llegendes i imaginari popular que envolten aquesta illa.

 

Què t’enduràs?

Una experiència única i original en format espectacle per persones de totes les edats.

Espai i necessitats tècniques. Escenari mínim 3x6m, equip de so amb entrada de minijack