Espectacle Participatiu

 Un Viatge a Irlanda

La Companyia Artística Celtic Flow Dancers és una formació catalana de ballarins i educadors de Dansa Irlandesa fundada el 2013 al nostre país. Disposem de recursos educatius  per contribuir al vostre programa formatiu . Consulta cada taller per descobrir-ne les particularitats.

Tots els membres de la Companyia han realitzat la formació oficial a Mediterrània, a més de disposar d’altres estudis a nivell musical, artístic i/o escènic.

Participem a fires, festes, festivals o concerts, a més de realitzar xerrades monogràfiques o esdeveniments per escoles, institucions o associacions, mitjançant les nostres propostes que trobaràs a continuació

La professionalitat, qualitat i energia del grup ens conviden a gaudir d’una divertida vetllada on tothom podrà gaudir del trepidant ritme de la música folk combinat amb la dansa irlandesa i una posada en escena espectacular.

 

Adreçat a. Escoles, Festivals de carrer, Fires i concerts, Festes Majors, festes privades

 

Descripció i opcions:

  1. Amb grup de musica: El grup de música, col.laborem amb diversos grups de música i el nombre de formants varia segons l’ocasió, toquen amb autèntica màgia diverses varietats de música Celta. Els membres del grup Aistear: Manolo, Gavin, Raúl, Laura toquen el violí, el banjo, la percussió, les flautes, la guitarra i la mandolina.
  2. Espectacle participatiu:  Viurem l’historia de com uns nens Catalans van complir el seu somni de poder viatjar a Irlanda i aprendre a ballar dansa irlandesa. Veurem l’història dels mariners, la gran fam i les llegendes i imaginari popular que envolten aquesta illa.

Us convidem a una festa Celta d’1 hora de durada, on veureu ballarins de dansa irlandesa en viu i els aprendreu a ballar un Ceilidh amb el nostre taller participatiu. Per tal d’animar les festes, oferim tallers. per totes les edats i per tot tipus de celebracions on ensenyem a ballar reels i jigs irlandesos i escocesos, transformem qualsevol espai en un ceilidh com a la pel-licla de Titanic. Farem una ballada molt divertida i tradicional.

 

Què t’enduràs?

Una experiència única, Immersió lingüística en anglès. Aprendràs els trets culturals més destacats sobre la cultura irlandesa. Gaudiràs d’una mostra de dansa irlandesa
Aprendràs a ballar un Ceílí, el ball social típic irlandès apte per persones de totes les edats

Espai i necessitats tècniques. Escenari mínim 3x6m, equip de so amb entrada de minijack

Ballarins

Celi Graells
Pau Molina
Gabriel Dachin
Betlem Burcet
Raquel Hereu