Professionals especialistes

Treballem amb un equip de professionals motivats per la metodologia que oferim a Mediterrània. És un equip jove i il·lusionat pel seu treball, que suma qualitat i valor a l’Escola. Dirigida per la Betlem Burcet . Hem crescut ballant, quan erem petits feiem els deures, tocavem el piano i miravem el rellotge ansiosos per veure quan faltava per anar a dansa. Vam aprendre totes les disciplines però des del moment que vam conèixer la Dansa Irlandesa que vam sentir  un amor a primera vista, no sabiem fins a quin punt cambiaria les nostres vides.

Un equip transparent

La comunicació ràpida i directa entre els professors, afavoreix el seguiment de les classes i permet prendre decisions de forma àgil i concisa. Ens adaptem a les necessitats i objectius de cada alumne garantint una dinàmica positiva i engrescadora en l’evolució de cadascun, treballant sempre amb un tracte proper. els alumnes podran disposar dels balls i coreografies que es fan a classe per tal de poder repassar a casa i també facilitem el fet de poder recuperar classes de forma pactada.

Evolució en la formació

A la Universitat les nostres vides es van separar i quan ens vam retrobar vam tornar a ballar de nou. Des d’aleshores la nostra lluita incansable ha sigut viatjar a Irlanda a formar-nos periòdicament com a professionals de la dansa irlandesa per tal de rebre i importar una educació d’excel.lència que apliquem a la nostra  Oferta Educativa.  El conjunt de les nostres experiències de vida forma un equip incansable i amb tants recursos diversos, que ens permet adaptar a cada curs segons la formació i experiència d’aquest, i així fomentar la interacció contínua entre les nostres àrees per tal de donar una formació integral a l’alumne.

Docència exemplar

La nostra vocació i la passió dels nostres alumnes es tradueix en unes classes exemplars . Volem apropar-vos la cultura Irlandesa i ho volem fer amb qualitat, gaudim molt plegats i aquesta motivació és la que implica a persones de totes les edats i famílies senceres a formar part del  el nostre projecte. Pots descarregar el nostre fulletó de cursos aquí.

Els membres de l’Equip Mediterrània

Aquí trobaràs les persones que formem l’Escola, en els nostre diferents camps d’acció i departaments, a més de serveis addicionals que oferim als nostres alumnes (fisioteràpia, dietètica, etc).

Betlem Burcet

Direcció

(Bescanó, 1987) Desde els 4 anys s’ha format en dansa clàssica, caràcter, claqué, flamenc i dansa catalana. Fa més de 10 anys que es dedica a la docència tan en els àmbits de la música com en la dansa. Màster en Dansa irlandesa per l’Universitat de Limerick. Professora de Primària del Departament d’Ensenyament. Grau mitjà de música en l’Especialitat de piano. Cursos de formació continuada a Irlanda, França i Anglaterra amb els professors de diversos espectacles com Lord of the dance, Riverdance, Fusion Fighters o Prodijig. Directora de l’Escola Mediterrània de dansa irlandesa i encapçala el projecte de la companyia de dansa.

Pau Molina

Professorat

Arbúcies (1987) Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Girona i Màster en Dansa Irlandesa per la universitat de Limerick (Irlanda). S’ha format en un ampli ventall de disciplines artístiques com cant coral, arts plàstiques, teatre, dansa clàssica, contemporània i d’arrel tradicional. Formació continuada en dansa Irlandesa amb ballarins de grans espectacles com Lord of the Dance, Riverdance i Prodijig entre d’altres. És formador en els àmbits de la llengua anglesa, el moviment i la dansa a Mediterrania i al Jardí Artístic. El passat Abril de 2018 va aconseguir el 5é lloc a la competició Mundial de Dansa Irlandesa (Maastricht, 2018).

Cynthia Couriel

Professorat

(Olot, 1985) Des dels 6 anys s’ha format en diferents disciplines artístiques: gimnàstica rítmica, teatre, arts plàstiques i posteriorment dansa irlandesa, dansa clàssica i dansa catalana. Postgrau en moviment i educació per l’Institut del Teatre. Nivell C1.2 d’anglès per la Universitat de Vic. Cursos de formació continuada: dansa irlandesa amb professors de Riverdance, Prodijig i Fusion Fighters. Formació en curs, CFGS en educació infantil i cursos d’estimulació musical amb Dàmaris Gelabert. Professora de Mediterrània Escola de dansa irlandesa, tant de la vessant de dansa com d’anglès per nens i per adults.

Fernando Maldonado

Administració

(Sant Joan de Mollet, 1999). Des dels 11 anys realitza estudis de dansa en diversos estils i principalment en dansa contemporània i clàssica participant de Workshops amb Cesc Gelabert, la Cia. Mai Pelo i altres. Formació en Teatre juvenil i entra a formar part com a ballarí a la Mediterrània escola de dansa irlandesa des de l’any 2011. L’any 2017 es situa a la categoria Open a l’European Grade feis. Com a membre de la troupe realitza diverses actuacions amb artistes de renom com és Carlos Nuñez. S’incorpora a l’equip docent com a professor assistent el curs 2017/2018.

Carlota Sala

Cultiu del cos i Nutrició

S’inicia en la dansa irlandesa l’any 2011 a Barcelona. Anteriorment havia realitzat claqué durant 3 anys. Ha participat en festes celtes i festivals diversos i actualment i des de l’any 2016 forma part de la Mediterrània escola de dansa irlandesa de Catalunya, essent el punt de referència dels ballarins interessats en el cultiu del cos i la salut.

Cristo Camara

Benestar Físic

S’inicia en la dansa irlandesa l’any 2011 a Barcelona, ha viatjat a Irlanda, Alemanya, Holanda per diverses competicions internacionals. Alhora ha participat en festes celtes i exhibicions tals com el festival Catalunya Celta, la diada de st.Patrici, CC.Formiga Martinenca entre altres. Desde el setembre 2016 forma part de la Mediterrània escola de dansa irlandesa de Catalunya essent el punt de referència dels ballarins en la seva preparació física per tal d’estar en plena forma i poder seguir així desenvolupant activament l’aprenentatge de la dansa irlandesa.