Professionals especialistes

Treballem amb un equip de professionals motivats per la metodologia que oferim a Mediterrània. És un equip jove i il·lusionat pel seu treball, que suma qualitat i valor a l’Escola. Dirigida per la Betlem Burcet . Hem crescut ballant, quan erem petits feiem els deures, tocavem el piano i miravem el rellotge ansiosos per veure quan faltava per anar a dansa. Vam aprendre totes les disciplines però des del moment que vam conèixer la Dansa Irlandesa que vam sentir  un amor a primera vista, no sabiem fins a quin punt cambiaria les nostres vides.

Un equip transparent

La comunicació ràpida i directa entre els professors, afavoreix el seguiment de les classes i permet prendre decisions de forma àgil i concisa. Ens adaptem a les necessitats i objectius de cada alumne garantint una dinàmica positiva i engrescadora en l’evolució de cadascun, treballant sempre amb un tracte proper. els alumnes podran disposar dels balls i coreografies que es fan a classe per tal de poder repassar a casa i també facilitem el fet de poder recuperar classes de forma pactada.

Evolució en la formació

A la Universitat les nostres vides es van separar i quan ens vam retrobar vam tornar a ballar de nou. Des d’aleshores la nostra lluita incansable ha sigut viatjar a Irlanda a formar-nos periòdicament com a professionals de la dansa irlandesa per tal de rebre i importar una educació d’excel.lència que apliquem a la nostra  Oferta Educativa.  El conjunt de les nostres experiències de vida forma un equip incansable i amb tants recursos diversos, que ens permet adaptar a cada curs segons la formació i experiència d’aquest, i així fomentar la interacció contínua entre les nostres àrees per tal de donar una formació integral a l’alumne.

Docència exemplar

La nostra vocació i la passió dels nostres alumnes es tradueix en unes classes exemplars . Volem apropar-vos la cultura Irlandesa i ho volem fer amb qualitat, gaudim molt plegats i aquesta motivació és la que implica a persones de totes les edats i famílies senceres a formar part del  el nostre projecte. Pots descarregar el nostre fulletó de cursos aquí.

Els membres de l’Equip Mediterrània

Aquí trobaràs les persones que formem l’Escola, en els nostre diferents camps d’acció depenent del territori.

Betlem Burcet

Direcció

(Bescanó, 1987) Desde els 4 anys s’ha format en dansa clàssica, caràcter, claqué, flamenc i dansa catalana. Fa més de 10 anys que es dedica a la docència tan en els àmbits de la música com en la dansa. Màster en Dansa irlandesa per l’Universitat de Limerick. Professora de Primària del Departament d’Ensenyament. Grau mitjà de música en l’Especialitat de piano. Cursos de formació continuada a Irlanda, França i Anglaterra amb els professors de diversos espectacles com Lord of the dance, Riverdance, Fusion Fighters o Prodijig. Directora de l’Escola Mediterrània de dansa irlandesa i encapçala el projecte de la companyia de dansa.

Cynthia Couriel

Professorat

(Buenos Aires, 1982) Des d’ adolescent, quan entra en contacte amb la cultura irlandesa i la seua dansa, que sent passió per aquesta disciplina artística. Es forma en teatre y dansa clàssica, neoclàssica i contemporània amb professors formats a la Royal Academy of Dance. Llicenciada en Psicología i Màster en Investigació en Didàctiques Especifiques per la Universitat de València. Amb experiencia en l’ámbit de l’animació sociocultural ha treballat amb grups d’adolescents en EEUU i Canadà. Professora de llengües estrangeres, la seva trajectòria docente s’inicia a l’any 2003. Els seus primers pasos en dansa irlandesa fóren a Kilkenny a l’any 1999, però donada la manca d’oferta formativa a casa, passaren molts anys fins que poguè participar en cursos de formació a Romford (Anglaterra) o amb la professora Rhoda McBride a València i finalment amb Betlem Burcet a Barcelona. Membre i coordinadora d’activitats relacionades amb la dansa a la Valencia Irish Cultural Association. Des de l’any 2016 és la responsable de formació de la seu de Mediterrània a València.

Genny Smyth

Professorat

Genevieve Smyth, nascuda a Irlanda va venir amb 20 anys a Barcelona. És mestra d’educació primària, Màster en Pedagogia i en Musicoteràpia Transcultural.Paral.lelament ha estudiat coaching transformacional i com a professora de yoga .Ha crescut enmig de la musica irlandesa i s’ha format com a autodidacta en diversos instruments tals com l’accordió, la flauta o el bodhràn. Toca en el grup de música tradicional irlandesa de Girona Celticats desde l’any 2016.

Actualment com a musicoterapeuta fa sessions tant a adults com a nens per treballar diferents afeccions. Dins l’escola Mediterrània organitza monogràfics sobre la llengua, llegendes, cançons i tradicions d’irlanda cada trimestre al centre civic Ter de Girona. é el seu grup de trad Irish Celticats a Girona desde 2016. Viu a Caldes de Malavella i fa sessions de teràpia amb adults i nens.