Què és Mediterrània?

És la principal escola en xarxa de Dansa Irlandesa i Anglès del sud d’Europa, vinculada a la Irish World Academy de la University of Limerick i present arreu de Catalunya, amb seus a Barcelona, Girona, i València. Disposem de cursos de dansa irlandesa i anglès per a particulars i , Recursos educatius i taller per a escoles, institucions i associacions. propostes de la nostra Companyia de Dansa Celtic Flow Dancers per a fer exhibicions en tot tipus d’esdeveniments.

El Projecte

El projecte educatiu contempla dos pilars fonamentals:  l’anglès i la dansa. Treballem a partir d’uns valors fonamentals basats en la passió i l’esforç, la creativitat, la innovació i el treball en equip. La  vocació i la passió dels nostres alumnes es tradueix en unes classes exemplars . Volem apropar-vos la cultura Irlandesa i ho volem fer amb qualitat. Gaudim molt plegats i aquesta motivació és la que implica a persones de totes les edats i famílies senceres a formar part del  el nostre projecte.

La metodologia que utilitzem està desenvolupada per comprendre i participar en l’aprenentatge de les disciplines desde l’etapa infantil a partir de 3 anys, fins a l’edat adulta.

Una escola a mida

Treballem en el que ens agrada, això es nota a les classes. l’èxit d’aquest projecte està en l’atenció personalitzada i la motivació de tots els alumnes. Ens il.lusiona veure-us creixer i això dona valor a l’escola. Et volem apropar a la cultura irlandesa, per això diposem de diverses seus i flexibilitat horaria per a poder mantenir la qualitat independentment d’on visquis i del nivell que tinguis, si et fa il.lusió aprendre consulta els  Horaris i localitzacions que et siguin més convenients.

Escola de Dansa Irlandesa

La dansa irlandesa atrau gent de totes les edats i de totes les cultures. Es calcula que més de 800.000 persones al món practiquen diàriament aquesta combinació d’exercici físic, gaudi estètic i socialització. Descobreix les seves modalitats en els nostres cursos de dansa!

Escola d’Anglès

Actualment saber anglès és indispensable, per això marquem la diferència en els nostres cursos, basant-nos en l’immersió lingüística i cultural a partir d’experiències divertides i significatives. Vine a aprendre Anglès amb nosaltres!

Tallers, recursos i exhibicions

Disposem d’una sèrie de recursos educatius, tallers i exhibicions per a escoles, institucions i particulars, tant de dansa irlandesa com d’anglès.