Què és Mediterrània?

Som la principal escola en xarxa de Dansa Irlandesa i Anglès del sud d’Europa, vinculada a la Irish World Academy de la University of Limerick i present arreu de Catalunya, amb seus a Barcelona, Girona, i València, entre d’altres ubicacions. Disposem de cursos de dansa irlandesa i anglès per a particulars (infantil, juvenil, adults, famílies), recursos educatius i tallers per a escoles, institucions i associacions i propostes de la nostra Companyia de Dansa Celtic Flow Dancers per a fer exhibicions en tot tipus d’esdeveniments.

Projecte educatiu

El nostre projecte educatiu contempla dos pilars fonamentals:  l’anglès i la dansa. Treballem a partir d’uns valors fonamentals basats en la passió i l’esforç, la creativitat, la innovació i el treball en equip. La metodologia està desenvolupada per comprendre i participar en l’aprenentatge de les disciplines desde l’etapa infantil (a partir de 3 anys) fins a l’edat adulta.

El nostre equip

Dirigida per la Betlem Burcet juntament amb la professora Cynthia Couriel, a Mediterrània treballem amb un equip de professionals motivats per la metodologia i les disciplines que oferim. És un equip jove i il·lusionat pel seu treball, que suma entusiasme i valor a l’Escola. Volem apropar-vos la cultura Irlandesa i ho volem fer amb qualitat!

Cursos de Dansa Irlandesa

La dansa irlandesa atrau gent de totes les edats i de totes les cultures. Es calcula que més de 800.000 persones al món practiquen diàriament aquesta combinació d’exercici físic, gaudi estètic i socialització. Descobreix les seves modalitats!

Escola d’Anglès

Actualment saber anglès és indispensable, per això marquem la diferència en els nostres cursos, basant-nos en l’immersió lingüística i cultural a partir d’experiències divertides i significatives. Vine a aprendre Anglès amb nosaltres!

Tallers, recursos i exhibicions

Disposem d’una sèrie de recursos educatius, tallers i exhibicions per a escoles, institucions i particulars, tant de dansa irlandesa com d’anglès.