Recursos educatius

Aquestes són les propostes que oferim per a contractació, cada una amb contingut i format diferenciat. Per a qualsevol dubte o consulta recorda que pots contactar amb nosaltres aquí.

La Companyia Artística Celtic Flow Dancers és una formació catalana de ballarins i educadors de Dansa Irlandesa fundada el 2013 al nostre país. Disposem de recursos educatius  per contribuir al vostre programa formatiu . Consulta cada taller per descobrir-ne les particularitats.

Tots els membres de la Companyia han realitzat la formació oficial a Mediterrània, a més de disposar d’altres estudis a nivell musical, artístic i/o escènic.

El grup de música, els Mystic Minstrels, toquen amb autèntica màgia diverses varietats de música Celta. Els membres del grup, Stuart i Catalina De Usoz, toquen el violí, l’arpa, la percussió, les flautes, la guitarra i la mandolina.

Participem a fires, festes, festivals o concerts, a més de realitzar xerrades monogràfiques o esdeveniments per escoles, institucions o associacions, mitjançant les nostres propostes que trobaràs a continuació

La professionalitat, qualitat i energia del grup ens conviden a gaudir d’una divertida vetllada on tothom podrà gaudir del trepidant ritme de la música folk combinat amb la dansa irlandesa i una posada en escena espectacular.

Concerts

Carlos Núñez. Palau de la Música Barcelona
Carlos Núñez. Auditori de Sant Cugat
Carlos Núñez. Auditori del Ter (Torroella de Montgrí)

Festivals

Creative Connexions Sitges
Festa major de Vilanova i la Geltrú.
Gala Dansem
Festival Ida y Vuelta. Perpinyà
Valldansa. Vall de Núria

 

Festes

Festes de Gràcia
Enramades d’Arbúcies
Sant Patrici a Sant Gregori
Festa Privada el Caliu
Festa Major de Manlleu
Nits del Món, amb Invernalia Folk

 

Recursos Escoles

Final de curs. Escola Collserola
Final de curs. Escola Pericot, Girona
Final de curs. CEIP Turó de Can Mates, Sant Cugat

Xerrades monogràfiques

Centre de Formació d’Adults de Girona
Escola d’Idiomes de Girona
Escola d’Idiomes de Figueres

Fires

Fira de Bruixeria
Fira d’Entitats de Girona

Gaudiu de la cultura Irlandesa!

Volem apropar-vos la cultura Irlandesa i ho volem fer amb qualitat, gaudim molt plegats i aquesta motivació és la que implica i connecta amb tots els participants dels nostres Tallers. Treballem a partir d’uns valors fonamentals basats en la passió i l’esforç, la creativitat i l’innovació i el treball en equip.

Membres

Betlem Burcet

(Bescanó, 1987) Des dels 4 anys s’ha format en dansa clàssica, caràcter, claqué, flamenc, dansa catalana i des dels 15 en dansa irlandesa. Màster en Dansa irlandesa per la Universitat de Limerick. Formació teatral al Galliner de Girona. Grau mitjà de música en l’Especialitat de piano del Conservatori Isaac Albéniz, Magisteri en Educació Musical. Ballarina a la Riverdance summerschool al Trinity College de Dublin i a l’espectacle Murphy’s Celtic Legacy i músics com Carlos Núñez, Luar na Lubre, Capercaille, Celtas Cortos entre altres. S’ha format amb el prestigiós coreògraf internacional Michael Ryan. Fundadora, formadora, ballarina, coreògrafa del projecte de la Companyia artística.

Pau Molina

(Arbúcies, 1987) Màster en Dansa Irlandesa per la universitat de Limerick (Irlanda). S’ha format en un ampli ventall de disciplines artístiques com cant coral, arts plàstiques, teatre, dansa clàssica, contemporània i d’arrel tradicional. . Ha participat en formacions artístiques com el grup de música Parada Kardia-k, màgic Gus i duet de ball conjuntament amb Betlem Burcet. Formació continuada en dansa Irlandesa amb ballarins de grans espectacles com Lord of the Dance, Riverdance i Prodijig entre d’altres. El passat Abril de 2018 va aconseguir el 5é lloc a la competició Mundial de Dansa Irlandesa (Maastricht, 2018). És formador en els àmbits de la llengua anglesa, el moviment i la dansa a Mediterrània i al Jardí Artístic.

Celi Graells

(Olot, 1985). Des dels 6 anys realitza gimnàstica rítmica, dansa, teatre, arts plàstiques i balls populars. Formada a la Mediterrània escola de dansa irlandesa des de l’any 2010 és membre de la Companyia des del 2013. Cursa Postgrau “Moviment i Educació” a l’Institut del Teatre de Vic. Participa de Workshops amb Breándan de Gallai , Joanne Doyle de Riverdance i Alan Kenefick de Prodijig, entre d’altres. Realitza diverses actuacions amb artistes de renom com Carlos Núñez. Assoleix diversos títols en competicions d’àmbit internacional del món de la dansa irlandesa i és formador.

Raquel Hereu

(Barcelona, 1994). Des dels 5 anys realitza dansa en diverses modalitats, es titula en dansa aeròbica el 2011 i es forma en diverses disciplines artístiques complementàries com són el teatre, la interpretació i cant que la portaran a participar d’espectacles Musicals com“ La Botiga dels horrors”. Interessada en les danses tradicionals catalanes forma part d’un Esbart Dansaire durant més de 10 anys. A l’any 2014 s’incorpora a Mediterràniaguanyant diversos titols en competicions a Irlanda i Alemanya i com a membre de la Companyia  ha actuat en diversos escenaris i programes com ‘bojos pel ball’ de TV3.

Gabriel Dachin

(Sant Joan de Mollet, 1999). Des dels 11 anys realitza estudis de dansa en diversos estils i principalment en dansa contemporània i clàssica participant de Workshops amb Cesc Gelabert, la Cia. Mai Pelo i altres. Formació en Teatre juvenil i entra a formar part com a ballarí a la Mediterrània escola de dansa irlandesa des de l’any 2011. L’any 2017 es situa a la categoria Open a l’European Grade feis. Com a membre de la troupe realitza diverses actuacions amb artistes de renom com és Carlos Nuñez.